WAGO 750 serie

Met dit systeem van WAGO kunnen automatiseringsoplossingen worden ontworpen en geïnstalleerd voor diverse toepassingen. De 750 serie gecombineerd met een mini PC vervangt de huidige PLC’s en hebben een veel grotere flexibiliteit. Omdat deze combi het mogelijk maakt heel eenvoudig een proces te visualiseren en te besturen zie je dat dit systeem de overhand neemt. De kosten liggen ook veelal lager dan de klassieke PLC.

De toepassingen zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van een lopende band, verwarmingsinstallatie, nivometingen visualiseren, besturen van pompinstallaties en bewaken van energie verbruik.

Hier een kort overzicht: 4-20mA signalen, temperatuur bewaking (PT100, thermistor etc), nivo meting, gebouwbewaking, ruimte temperatuur, pompsturingen, telemetrie op afstand, besturen met tablet en telefoon, ingangen, uitgangen, digitale signalen, pulswaarden, analoge in -en uitgangen. Koppelingen naar Profibus, RS485, Ethernet, Internet etc.

Door de jaren heen hebben we zeer veel ervaring opgedaan met diverse nieuwe installaties. Eigenlijk kan je zeggen dat er niets meer onmogelijk is qua sturen, monitoren en op afstand. Bediening op een Ipad of tablet behoord zeker tot de mogelijkheden. Zelfs mobiele telefoons kan je inzetten met dit systeem.

Vraag eens vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen…