Renovatie

Renovatie

Bij het verbouwen van uw pand in eigen beheer of uitbesteden aan een bouw-aannemer komt er veel op u af. Er worden veel beslissingen genomen welke van belang zijn voor de rest van uw woonplezier.

Laat u op het gebied van techniek tijdig informeren waarbij wij alle mogelijkheden kunnen demonstreren. Een paar voorbeelden.

Schakelmateriaal

Schakelmateriaal heeft u in diversen merken en modellen. Hoe mooi zal het staan als dit dezelfde kleur heeft als uw wandafwerking. Speel met kleuren en modellen per ruimte.

renovatieImg2

Deurintercom of videosysteem

Hoe handig kan het zijn als u kan zien en horen wie er bij de deur staat. Daarna beslist u of u open doet met de elektrische deuropener. Zeg nou eerlijk… een normale deurbel is niet meer van deze tijd.

Uw groepenkast het hart van uw installatie

anuit uw groepenkast wordt de gehele elektrische installatie gevoed. Bij kortsluiting en overbelasting dient de installatie uit te schakelen zodat u veilig blijft. De technieken en normen waarin dit veilig gebeurt zijn aan verandering onderhevig. Vaal stelt de verzekering dat uw installatie aan bepaalde eisen (bv NEN1010) moet voldoen. Dit is voor ons geen geen moeilijke materie en kunnen u in duidelijk taal vertellen hoe dit in uw situatie geld.