Keuringen NEN3140 – NEN1010 en overige

Wij verzorgen certificering (inspectierapporten of keuringsrapporten) voor uw elektrisch installatie voor alle NEN normen die gelden bij de elektrotechnische installatie. Veelal is dit al een eis van de verzekeraar en staat in de kleine lettertjes in de polisvoorwwraden. Bedrijfspanden worden in de regel eens in de 3 tot 5 jaar gekeurd en woningen uit eigen initiatief. Niet alleen de verzekeraar vraagt hierom echter stelt de netbeheerder ook diverse eisen aan uw installatie. Gaat het mis (brand, elektrocutie etc) dan bent U aansprakelijk.

Ook voor arbeidsmiddelen (elektrisch geereedschap) bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuringen aan elektrische arbeidsmiddelen of kortgezegt apparatuur waar een snoer met stekker aan zit. Deze keuringen zijn verplicht en worden gemiddelt 1 x per jaar uitgevoerd volgens de eisen gesteld in de NEN3140.

Bij het verzuimen van dit soort keuringen kan je in de problemen komen. Mensen kunnen worden ge-elektrocuteerd of lopen letsel op als het gereedschap niet deugt. Deze eis wordt gesteld door de overheid en valt gedeeltelijk onder de ARBO regeling. Bij letsel aan je personeel door het niet nakomen van dit soort controles kan dat grote gevolgen met zich meebrengen.

Stuur ons geheel vrijblijvend een mail voor prijsopgaaf.

kvinl

Vanaf heden zijn we KvINL erkend en daar zijn we trots op. Hiermee laten we zien dat we ons vak verstaan en kunnen een goede basis vormen voor het vertrouwen naar de klant.

Lees meer op de webiste van www.kvinl.nl

Tevens bezitten we het nieuwe IBER certificaat waarbij we aantonen dat we volgens strenge richtlijnen inspecties en keuringen uit voeren van elektrotechnische installaties en elektrische arbeidsmiddelen. Dit certificaat is uitgegeven door de Stichting InstallQ welke tevens controles uitvoerd op de installateurs die deze erkenning bezitten. Op deze wijze bent u verzekerd van 1e klas vakwerk.

Lees meer op de website van www.installq.nl